2013. március 25., hétfő

Raffaello torta

Raffaello torta, a raffaello szerelmeseinek. Próbáljátok ki várjuk a véleményeket.


Hozzávalók:

A piskótához:
- 1 Hagyományos piskóta tortalap, a linkben leírt módon elkészítve.

A krémhez:
- 5 dkg pudingpor
-0,5 l tej
-10 dkg cukor
- 20 dkg kókusz reszelék
- 1 kk. vanília,kókusz aroma

a tejet elkeverjük a cukorral pudingporral,majd tűz fölött besűrítjük. Tűzről levéve hozzáadjuk a kókuszreszeléket és a aromákat. Kihűlés után 0,5 dl zselatinnal elkeverjük és 40 dkg felvert tejszínhabbal lazítjuk. 
A krémet a kettévágott piskóta közé töltjük úgy ,hogy töltés közben félbevágott raffaello-t szórunk a krémbe.,kicsit dermesztjük,majd a tortánk tetejét és oldalát is lekenjük a megmaradt krémből. Oldalát kókuszreszelékkel panírozzuk,tetejét raffaello bonbonokkal díszítjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...