Hozzávalók:
A piskótához:
- 1 Hagyományos piskóta tortalap, a linkben leírt módon elkészítve.
A krémhez:
- 5 dkg pudingpor
-0,5 l tej
-10 dkg cukor
- 20 dkg kókusz reszelék
- 1 kk. vanília,kókusz aroma
a tejet elkeverjük a cukorral pudingporral,majd tűz fölött besűrítjük. Tűzről levéve hozzáadjuk a kókuszreszeléket és a aromákat. Kihűlés után 0,5 dl zselatinnal elkeverjük és 40 dkg felvert tejszínhabbal lazítjuk.
A krémet a kettévágott piskóta közé töltjük úgy ,hogy töltés közben félbevágott raffaello-t szórunk a krémbe.,kicsit dermesztjük,majd a tortánk tetejét és oldalát is lekenjük a megmaradt krémből. Oldalát kókuszreszelékkel panírozzuk,tetejét raffaello bonbonokkal díszítjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése